Livrare și achitare

Livrare


- Livrarea * în raza Chișinăului este gratuită la poartă sau la întrarea blocului. Termenul de livrare va consultați cu operatorul.

- Livrarea * pe teritoriul Republicii Moldova este negociată în funcție de tipul de marfă (livrarea se efectuează la poartă sau la întrarea blocului). Termen de livrare: 1-3 zile de la data comenzii înregistrată de către managerii noștri.

*Vă atragem atenția asupra faptului că serviciul de livrare nu include ridicarea la etaj, conectări, instalații  sau configurații a echipamentului furnizat.


Achitarea comenzii


- cash (la noi în oficiu)

- numerar la primirea mărfurilor  (curierului)

-prin transfer.

Plata în numerar:
Când plătiți în numerar (cu livrarea noastră) verificați aspectul și ambalarea mărfurilor comandate în prezența curierului nostru și plătiți mărfurile. În cazul în care ridicați singur comanda de la oficiul nostru, se efectuează o verificare a ambalajului și a calității bunurilor pe loc. Împreună cu comanda primești bon fiscal, certificate de calitate și carduri de garanție emise pentru mărfurile cumpărate.

Plata prin transfer bancar: 
După clarificarea tuturor punctelor legate de cerere și clarificarea disponibilității bunurilor de care sunteți interesat, managerul nostru va forma o factură pentru plată și o va trimite într-un mod convenabil pentru dvs. După plata pe factură, mărfurile și toate documentele necesare vor fi livrate la adresa specificată.